Békési Pándi Pálinkafőzés

Békési Zoltán - Pándi Ferenc: Pálinkafőzés

(Negyedik, bővített és javított kiadás)

párlatok készítése

 

 

Kiadó: Mezőgazda Kiadó
Ár: 3900 Ft,-
Oldalak száma: 213 (32 ábra)  

 

A gyümölcspálinka hagyományos magyar ital, igazi hungarikum. Szakszerű előállításának ismereteit állították össze e mű szerzői.

 

Először is bemutatják a gyümölcspálinkák alapanyagait, majd a technológiai eljárás elemeit veszik sorra. Ezen belül foglalkoznak a lepárlással és a hagyományos kisüsti pálinkafőzéssel.

A következő fejezet a minőségi követelményeket, vizsgálati módszereket írja le. A napjainkban különösen aktuális és főként a borászokat érintő fejezet a bor és a borászeti termékek feldolgozásával foglalkozik.

Ugyancsak kiemelkedően fontosak a jogi szabályozásról, a jövedéki és a vállalkozói ismeretekről szóló fejezetek.

 

Megrendelésre az Ön otthonába, postán juttatjuk el! Kérem hívjon a +3630/937-6342 telefonszámon.

(postaköltség utánvétes csomagként: 1.365,- Forint, előre utalás esetén: 750,- Forint. Amennyiben az előre utalást választja e-mailben küldjük a számlaszámot, ahova a könyv vételárát és a postaköltséget utalni tudja.)